- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

„Ако сте били бољи од Бразила – зашто да се плашите било кога?“

© Sputnik / Лола Ђорђевић Драган Стојковић Пикси и Ненад Бјековић
 Драган Стојковић Пикси и Ненад Бјековић - Sputnik Србија, 1920, 24.11.2022
Пратите нас
Заменик председника Фудбалског савеза Србије Ненад Бјековић рекао је за званични сајт савеза да је долазак Драгана Стојковића на место селектора један од најбољих потеза у историји савеза.
Бјековић је додао да је он највеће име српског фудбала.
„У рекордном року је препородио државни тим и вратио га у врх европског и светског фудбала. Често смо у друштву селектора најјачих фудбалских сила и импонује када чујете да нико од њих не жели Србију за противника на Светском првенству“, изјавио је Бјековић.
Додаје да ова генерација фудбалера Србије још није показала шта све уме.
„Ушао сам у свлачионицу после победе против Португалије и рекао играчима да су вратили веру нације у српски репрезентативни фудбал и да сам уверен да то није њихова последња реч. Ова генерација је још у млађим категоријама научила да размишља шампионски и зато ме не чуде храбре изјаве играча да ће догурати до завршнице Мундијала“, навео је Бјековић.
Како је истакао, очигледно је да Стојковићев оптимизам и енергија делују заразно на целу екипу.
„Све је то нормално. Ако сте у омладинском узрасту били бољи од Бразила и освојили Светско првенство, зашто да се плашите било кога сада када сте сазрели и израсли у вансеријске фудбалере“, закључио је заменик председника савеза.
► Гост емисије Миљанов корнер пред сам пут на Мундијал у Катару био је српски репрезентативац Филип Ђуричић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала