- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

Спутњиков Бразилац је стигао до Пиксија и чуо шта Србија никако неће радити

© Tanjug / JADRANKA ILICДраган Стојковић Пикси
Драган Стојковић Пикси - Sputnik Србија, 1920, 24.11.2022
Пратите нас
Родриго Оливеира, један од најпознатијих бразилских новинара и саговорник Спутњика уочи почетка Мундијала, уз помоћ чланова спортске редакције Спутњика пронашао је право питање за селектора Србије Драгана Стојковића Пиксија.
Оливеира је присутан у Дохи као репортер „Радио Гауча“ и дневног листа „Зеро Ора“, а кључни догађај и за нас и за њих ће се догодити у четвртак од 20.00 када ће судија означити почетак утакмице између Србије и Бразила.
Бразил, Светско првенство - Sputnik Србија, 1920, 15.11.2022
Катар 2022
Ексклузивно из Бразила: Подељену земљу између Лулиних и Болсонарових могу да „помире“ Нејмар и екипа
Много се причало у претходном периоду о томе да Бразил има спектакуларне нападаче и Родриго је, уз нашу помоћ, добио коначан одговор о томе како Пикси улази у утакмицу са Бразилом и каквог ривала очекује, са акцентом на одбрамбену поставку Србије.
„Никад не играмо стриктну маркацију противника у одбрани. Бразил има квалитетне играче, сви су нападачи. Рецимо, за мене је то систем са три нападача плус Нејмар, али кажем, није важно како Бразил игра, за мене је важно како ће Србија играти“, рекао је Стојковић.
И наставио...
„Свакоме је тешко да брани тако добре играче као што су они, али ми морамо да будемо концентрисани током целе утакмице и покушати да их зауставимо на паметан начин. Играћемо зонско маркирање, нећемо трчати за сваким играчем, то није могуће и то није мој стил. Биће веома тешко, али је могуће зауставити их“, истакао је Стојковић.
Недавно је гост емисије Миљанов корнер био српски репрезентативац Филип Ђуричић.
Драган Стојковић Пикси - Sputnik Србија, 1920, 23.11.2022
Катар 2022
Бразилци ћуте, а од Пиксија би да прича: „Било би неозбиљно“
Србија Русија - Sputnik Србија, 1920, 24.11.2022
Катар 2022
Званична подршка Русије пред меч Србије с Бразилом: „Верујемо у ваш успех браћо“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала