- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

„Непријатељи“ Срби и „син свемогућег бога“ – Нејмар се огласио после повреде

© AP Photo / Thanassis StavrakisСрбија и Бразил
Србија и Бразил - Sputnik Србија, 1920, 25.11.2022
Пратите нас
Фудбалер Бразила Нејмар обратио се по први пут јавности од информације да га због повреде неће бити до краја групне фазе Светског првенства у Катару.
Нападач ПСЖ-а ће морати да залечи десни скочни зглоб на време за нокаут фазу након старта Николе Миленковића у поразу Србије од 2:0.
„Понос и љубав коју осећам носећи овај дрес не може да се објасни. Да ми је Бог дао да бирам где ћу се родити, био би то Бразил. Ништа ми није дато на тацни, увек сам морао да јурим за својим сновима и животним циљевима. Никада никоме нисам желео зло, а помагао сам онима којима је то било потребно. Данас је један од најтежих дана у мојој каријери и то поново на Светском првенству. Повређен сам. Болеће, али сам сигуран да ћу добити шансу да се вратим и учинићу све да помогнем својој земљи, саиграчима и самом себи. Тако дуго чекање да би ме непријатељ олако скрајнуо? Никада! Ја сам син свемогућег Бога и моја вера је бесконачна“, написао је Нејмар на друштвеним мрежама.
Нејмар је доживео повреду и пре осам година на Мундијалу у Бразилу када није могао да помогне својој селекцији да врате дуго чекану „богињу“. Није учествовао у чувеном поразу од Немачке у полуфиналу (7:1), а онда и против Холандије (3:0) у мечу за треће место.
Србија и Бразил - Sputnik Србија, 1920, 25.11.2022
Катар 2022
Бразилци пишу: Нејмар завршио групну фазу!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала