- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

Осмеси и разиграни Костић радују Пиксија – да ли Митровић добија друштво за Камерун?

© Sputnik / Радоје ПантовићФилип Костић
Филип Костић - Sputnik Србија, 1920, 27.11.2022
Пратите нас
Филип Костић ће бити спреман за Камерунце! То је главни утисак са последњег тренинга фудбалске репрезентације Србије који су Орлови одрадили у прелепом комплексу Ал Араби за меч другог кола Мундијала у Катару. Тренирали су по јаком сунцу српски играчи, а температура је износила 31 степен Целзијуса.
Орлови су практично симулирали време у којем ће бити одиграна утакмица са Камеруном, како би се адаптирали на високе температуре у Катару. Ипак, олакшавајућа околност је што ће на стадиону у понедељак бити клима уређаја, па неће бити толико вруће.
Велики број српских извештача присуствовао је последњем тренингу фудбалера Србије на којем је владало одлично расположење, што је најбитније, али због ТВ права и строгих правила ФИФА, било је забрањено снимање, док је посматрање тренинга ограничено временски на свега 15 минута.
Јасно је да је пораз на премијери од првог фаворита за освајање трофеја - Бразила, архивиран и јасно је да тек сада креће оно право за Орлове. Двобоји са Камеруном и Швајцарском, а за њих треба слога, вера, као и да повреде заобиђу наш национални тим.
Уживо Мундијал, 8. дан – Јапанци отварају, дерби Шпаније и Немачке за крај
Прва добра вест је свакако што је Филип Костић, левокрилни фудбалер Јувентуса, одрадио комплетан тренинг и што је трчао са осмехом на лицу, баш као и већина Пиксијевих изабраника.
Он је пропустио меч с Бразилом јер није био 100 одсто спреман, а сада се може очекивати да ће од првог судијског звиждука дејствовати по левој страни што ће бити велика снага Србије.
„Видимо расположеног, веселог и разиграног Филипа Костића. Ту је и Јовић и одлично сарађују. Ко зна, можда се нешто спрема, а можда само демонстрирају све оно што су радили заједно у Ајнтрахту“, рекао је бивши голман Ранко Стојић, који је нашао на лицу места, где је давао интервју за Арену спорт.
Велика је вероватноћа да ће Србија против Камеруна у понедељак од 11 часова заиграти са двојицом нападача, те да ће ударна игла Александар Митровић, који је био одсечен против Бразила, сада добити друштво у нападу.
Остаје да се види да ли ће се селектор Драган Стојковић Пикси определити за Душана Влаховића или Луку Јовића.
Повреда мучи и Сергеја Милинковић-Савића, а о томе да ли ће играти биће јасно тек на дан утакмице.
Гост емисије Миљанов корнер пред пут на Мундијал био је српски репрезентативац Филип Костић.
Карлос Кеирош - Sputnik Србија, 1920, 27.11.2022
Катар 2022
Селектор Ирана очитао лекцију „супериорној“ немачко-америчкој легенди
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 27.11.2022
Катар 2022
„Америка је бомбардовала Србију – зашто за њих нема забране?“
Лионел Меси - Sputnik Србија, 1920, 26.11.2022
Катар 2022
Мундијал, 7. дан: Аргентина је преживела, а Француска већ отишла у нокаут фазу!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала