- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

Сергеј: И на 0:0 бих урадио исто

© AP Photo / Frank AugsteinСрбија и Камерун
Србија и Камерун - Sputnik Србија, 1920, 29.11.2022
Пратите нас
Сергеј Милинковић-Савић, фудбалер Србије, говорио је после утакмице са Камеруном о ситуацији када је могао да постигне гол за 4:1, а већ у наредном нападу ривал је затресао мрежу његовог брата Вање за 3:2 и истакао да би урадио све исто.
Сергеј се нашао у великој прилици да постигне гол, остао је усмерен ка голу ривала, али је уместо трка ка шеснаестерцу покушао лоб ударцем и пребацио је пречку.
Већ у наредном нападу лобом је мрежу Србије затресао Винсент Абубакар на другој страни и све је кренуло низбрдо за српски тим.
„И да је било 0:0 – исто бих урадио. Лопта је падала и мислио сам да ће ме стићи леви бек противника. Није то пад концентрације, није да сам покушао да урадим нешто што није реално“, рекао је Сергеј.
Милинковић-Савић је имао проблем са повредом, био му је отечен зглоб, што је и објављено у медијима.
„Зглоб је много боље, имао сам проблем са Бразилом, радио сам сваки дан терапије са момцима који су задужени за то, сада је доста боље и бићу спреман за следећу утакмицу“, истакао је Сергеј.
Милинковић-Савић је био упитан и за оцену досадашње игре фудбалера средине терена.
„Везни ред је углавном срце екипе и трудимо се да дамо максимум. Против Бразила није испало како смо желели, а против Камеруна смо задовољни. Што се тиче везног реда иде у добром правцу и у наредној утакмици морамо још виши ниво и жељу да одрадимо све како треба“, рекао је Сергеј.
Страхиња Павловић - Sputnik Србија, 1920, 29.11.2022
Катар 2022
Две бриге за Србију и главобољу Пиксија пред Швајцарску
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала