- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

Влаховић о „трачевима“: „Искомплексирани причају небулозе“ /видео/

© AP Photo / Fredrik VarfjellМилош Вељковић, Душан Влаховић и Иван Илић
Милош Вељковић, Душан Влаховић и Иван Илић - Sputnik Србија, 1920, 30.11.2022
Пратите нас
Душан Влаховић, репрезентативац Србије, појавио се пред медијима у Катару и рекао да мора да стане у одбрану свог имена и националног тима због гласина које су кружиле претходних дана у домаћим медијима.
Трачеви о некаквим „љубавним троугловима“ су се шириле медијима, а Влаховић је одлучио да се појави пред медијима и да стави тачку на све приче.
„Ја ћу да одговорим и да пре свега морам да кажем да морам да трошим речи на то. Шта год причати је сувишно, али морам да реагујем јер се ради о мени и мом имену. Те ствари које сви читамо и чујемо нема потребе коментарисати. То су озбиљне глупости и небулозе, мислим да то раде људи којима је досадно и немају шта да раде у слободно време јер су искомплексирани. Зли, исфрустрирани... Раде против интереса репрезентације. То је највећи проблем“, рекао је Влаховић.
Како је истакао, екипа је уједињенија него икада.
„Атмосфера је сјајна, а те приче рекла-казала и то је постало типично код нас, не осврћемо се. Желим да заштитим интегритет свог имена и бранићу се законски ако буде требало. Није ово први пут да се дешава, није мој стил да се оглашавам, али морам. Уместо да нам пруже подршку, прича се о стварима којима немају везе с везом. Не замерам јер то су људи који ништа нису урадили у својим животима, неће скупљати поене на мени и неће се подићи јер су увек били мали“, истакао је Влаховић.
Фудбалери Србије - Sputnik Србија, 1920, 30.11.2022
Катар 2022
У правом моменту – Орлови добили најбољу помоћ пред велики изазов
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала