- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

„Дизни“ на мети оштрих критика због емисије у којој деца показују паролу „Волимо те Сатано“ /видео/

CC0 / pixabay / Ђаво
Ђаво - Sputnik Србија, 1920, 01.12.2022
Пратите нас
Маса корисника Твитера огорчено је реаговала на нову емисију ТВ стриминга „Дизни +“, у којој деца изговарају реченицу „Волимо те Сатано“.
Један од „твитераша“ навео је да се корпорација Дизни све више удаљава од вредности које је промовисао њен оснивач Волт Дизни. Према његовим речима, тако „либерализована“, корпорација деци промовише сатанизам и оспорава традиционалне породичне вредности.
Видео је исечак сцене из филма „Деда мразови“, који је рађен на основу дечје сапунице у којој главну улогу игра Тим Ален, холивудска звезда позната по, ироније ли, конзервативним ставовима.
Други корисници Твитера указали су да се у емисији користи песма коју изводи Џорџ Мајкл, што је схватио као промоцију хомосексуализма међу децом, а продуценте емисије назвао сатанистима.
Дизни није први који се суочио са оптужбама уочи предстојећег Божића. Модна кућа Баленциага оштро је осуђена због реклама које приказују малу децу како држе плишане медведиће обучене у "ропску" опрему - са страницама пресуде Врховног суда САД о дечјој порнографији које вире из торбе.
„Русија Мосфилм“ биоскопски комплекс - Sputnik Србија, 1920, 30.11.2022
СРБИЈА
На захтев родитеља у Новом Пазару из биоскопа избачен цртани филм у ком је главни лик хомосексуалац
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала