- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

„Новинар“ дошао по скандал: Пољак покушао да испровоцира Пиксија питањем о Русији

© Tanjug / JADRANKA ILICДраган Стојковић Пикси
Драган Стојковић Пикси - Sputnik Србија, 1920, 01.12.2022
Пратите нас
Делегација српске фудбалске репрезентације се по трећи пут на конференцијама за медије на Мундијалу у Катару суочила са провокацијама и поново је то одбијено, с образложењем да је Светско првенство ту да би се причало о фудбалу.
У два наврата су медијски радници присутни у Дохи покушали да „протуре“ питање о жалби Фудбалског савеза тзв. Косова на заставу која се појавила у свлачионици фудбалера Србије, а чекало се када ће на ред доћи питање – Русије.
И појавило се, новинар из Пољске је искористио своју прилику за питање да се не занима за спорт, фудбал, тактику, калкулације, прогнозе – занимало га је шта селектор Драган Стојковић мисли о томе што Србију „подржава велики број навијача Русије који су убили велики број невиних људи“.
Потпуно је невероватно како је „новинар“ успео да повеже „кључне речи“ и покуша да искористи својих пет минута славе.
Али, то није успео, портпарол ФСС Милан Вуковић је још једном поновио да нефудбалске ствари нису тема за конференције српске делегације и надајмо се да су, после трећег упозорења, сви схватили поенту.
Драган Стојковић Пикси - Sputnik Србија, 1920, 01.12.2022
Катар 2022
Пиксијева молитва и прилика за избор – сат или сир: „Жао ми је што нисте с нама, да видите...“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала