- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Украјинац узвратио Фјурију: „Можемо да боксујемо и у Лондону ако хоћеш“

© AP Photo / Hassan AmmarАлександар Усик и Ентони Џошуа
Александар Усик и Ентони Џошуа - Sputnik Србија, 1920, 04.12.2022
Пратите нас
Украјински боксер Александар Усик поручио је да једва чека меч против Тајсона Фјурија за апсолутног светског шампиона у тешкој категорији.
Усик је шампион света у верзијама ИБФ, ВБА и ВБО, док је Фјури синоћ одбранио титулу у верзији ВБЦ, пошто је победио сународника Дерека Чисору.
Фјури је прозвао Усика, који је са трибина пратио борбу. Украјинац је потом ушао у ринг, а уследио је вербални дуел двојице боксера.
„Ништа нисам рекао Фјурију после његовог спаринга са Дереком Чисором. Било му је потребно мало одушка, видело се то по бесу у његовим очима. А ја желим титулу апсолутног шампиона. Људи желе да виде ту борбу и свеједно ми је где, може и у Лондону. Само се надам да ми ситуација са ИБФ федерацијом не поквари планове“, рекао је Усик.
Борба „Краља цигана“ и Украјинца је планирана за март наредне године, али може да дође до одлагања дуела, пошто је Фјури најавио да ће морати на операцију лакта, који је повредио на мечу са Чисором.
Подсетимо, после тријумфа над земљаком и Фјури је прозивао Украјинца.
„Усик, ти си следећи. Да, да, ти мали патуљку. Средио сам једног Украјинца, Кличка, пређимо на ствар“, поручио је за „BT Sport“ Фјури после нове победе.
Тајсон Фјури - Sputnik Србија, 1920, 04.12.2022
СПОРТ
Тајсон средио Чизору, па прозвао Украјинца: „Ти мали, ти си следећи“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала