- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

Порука Орла који није полетео у Катару: Знам да ће проћи тешке и доћи добре ствари

© AP Photo / Petr David JosekСрбија и Швајцарска
Србија и Швајцарска - Sputnik Србија, 1920, 04.12.2022
Пратите нас
Урош Рачић везиста Валенсије на позајмици у Браги, који је био део фудбалске репрезентације Србије на Мундијалу у Катару, али није уписао ни минут, огласио се поруком на друштвеним мрежама, поручивши да ће проћи тешке и доћи добре ствари за национални тим који је разочарао нацију резултатом.
Нису се одвијале ствари на Светском првенству у Катару онако како је замислио селектор Драган Стојковић Пикси, па самим тим ни Урош Рачић вероватно није добио прилику да покаже шта зна.
Углавном су на средини на његовој позицији предност добијали Саша Лукић, Немања Максимовић, Немања Гудељ и Сергеј Милинковић-Савић. Упркос томе Орлови су се неславно провели на Мундијалу, спаковали су кофере и кренули пут српске престонице.
Урош Рачић је и поред тога што је био Орао који није полетео у Дохи, осетио потребу да се огласи и да каже шта му је на души после свега шго се издешавало на Блиском истоку.
„Љубав према вољеној земљи има само емоцију која је чиста и искрена. Научио сам да је фудбал нешто најлепше што ми се десило у животу и до ми је најбоље у животу! Да се поново родим, опет бих био фудбалер. Знам да ће тешке проћи и доћи добре ствари иако то некада није тако једноставно и лако, али је лепо и када резултати не прате сво одрицање и тежину коју носи професионализам“, констатовао је Рачић и наставио:
„Верујем да ће нас све ово ојачати и да ћемо у некој следећој рунди ми бити на победничком постољу и славити све ово што данас тугујем иако и тада као и сада желим да будем поносан на све момке који су дали свој максимум и који ће, даће Бог, веома брзо славити заједно са мном у неком од наредних великих такмичења! Живео фудбал, живела Србија“, написао је везиста Урош Рачић.
Депај и Ван Гал - Sputnik Србија, 1920, 04.12.2022
Катар 2022
Холанђани показали како функционише систем који форсира Пикси
Драган Стојковић Пикси - Sputnik Србија, 1920, 04.12.2022
Катар 2022
Пикси ће у понедељак изаћи пред српске новинаре
Лео Меси и Аргентина - Sputnik Србија, 1920, 04.12.2022
Катар 2022
Меси је пронашао свог Робина
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала