- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

Селектор Француске нахвалио Енглезе: Немају слабости, али ми имамо Килијана!

© AP Photo / Alexander HassensteinДидије Дешан, селектор репрезентације Француске
Дидије Дешан, селектор репрезентације Француске - Sputnik Србија, 1920, 09.12.2022
Пратите нас
„Сигуран сам да ће се Енглеска припремити да се суочи са нападачем Француске Килијаном Мбапеом као што су то урадили наши претходни противници“, изјавио је Дидије Дешан селектор Француске пред четвртфинални дуел на Мундијалу са Енглеском који је заказан за суботу од 20 часова.
„Триколори“ су демонстрирали снагу у досадашњем делу Светског првенства, где су после Бразила, фаворити за подизање „Златне богиње“. На путу ка полуфиналу им стоји Енглеска која такође моћно делује на терену, па због тога не чуде речи хвале које је Дешан употребио причајући о њима.
„Килијан је у позицији да направи разлику. Иако није имао најбољу игру у мечу против Пољске, ипак питао се на терену. Имамо и друге играче који такође могу да се питају. Енглеска нема слабости. Све екипе имају предности, немају сви много слабости, али имају мање јаке тачке. Енглеска нас је видела како играмо четири утакмице. На крају дана, морате да идентификујете области у којима мислите да можете да их нападнете“, изјавио је селектор Француске, а преноси Скај спорт.
Голман репрезентације Француске Уго Љорис истакао је да је Енгеска спремна да осваја трофеје.
„Енглеска је амбициозна земља, дошли су овде да освоје Светско првенство. Биће то тешка утакмица, тако да је на нама да урадимо све што можемо да победимо у овом дуелу. Енглеска је направила велики напредак и верујем да овај тим сазрева и спрема се да освоји трофеје“, закључио је Љорис.
Први четвртфинални пар чине Бразил и Хрватска и тај сусрет је на програму у петак од 16 часова, а текстуални пренос моћи ћете да пратите уживо уз Спутњик спорт. Вечерњи термин резервисан је за Аргентину и Холандију, док се у суботу од 16 сати састају Португалија и Мароко, а спектакл следи од 20 сати када играју управо Французи и Енглези.
Луј ван Гал и Мемфис Депај - Sputnik Србија, 1920, 09.12.2022
Катар 2022
„Назвао ме је најгорим тренером?“ – урнебесна реакција селектора Холандије на речи Аргентинца /фото/
Дарко Ковачевић у улози спортског директора ФСС - Sputnik Србија, 1920, 08.12.2022
Катар 2022
Центаршут за Дарка Ковачевића – само на Спутњику: „Тешко Хрватима“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала