- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

Аларм код Хрвата: „Немамо план за Месија“

© AP Photo / Martin MeissnerДоминик Ливаковић
Доминик Ливаковић - Sputnik Србија, 1920, 11.12.2022
Пратите нас
Хрватски фудбалски репрезентативац Бруно Петковић изјавио је да је циљ његовог тима да се пласира у финале Светског првенства у Катару, те да немају план како да зауставе Лионела Месија, преносе хрватски медији.
Хрватска ће у уторак играти у полуфиналу против Аргентине.
Али... Налази се у проблему. А проблем се зове Лионел Меси.
„Још немамо план да зауставимо Лионела Месија. Никада нисмо имали план да зауставимо појединца, већ увек желимо да зауставимо цео тим. Мислим да су медији потценили наш први резултат на Мундијалу против Марока. Тада смо видели да је Мароко репрезентација, која је направила огроман успех", навео је Петковић.
Хрватска је у четвртфиналу Мундијала елиминисала Бразил после бољег извођења пенала. После 90 минута није било голова, а онда су победника одлучили пенали пошто је било 1:1 после додатних 30 минута.
„На терену играмо један за другог, ми смо као породица. Сви знају да шутирају пенале, али морате да будете ментално спремни да изведете пенал. Гол против Бразила је био најважнији погодак у мојој каријери. Играм за себе и своју репрезентацију. То је нешто што ћемо ја и моја деца препричавати. Ја сам велики фан правог Роналда. Он је играч који је уживао у фудбалу. Изгледало је као да се сви муче на терену, а он је играо са осмехом", закључио је Петковић.
Утакмица између Аргентине и Хрватске биће одиграна у уторак од 20 сати, док ће се у среду у другом полуфиналу састати Мароко и Француска.
Погледајте нову епизоду емисије Миљанов корнер.
Мароко и Кристијано Роналдо - Sputnik Србија, 1920, 11.12.2022
Катар 2022
Скрхани Роналдо потврдио крај: Мој највећи сан била је Португалија на крову света
Стадион 974 - Sputnik Србија, 1920, 11.12.2022
Катар 2022
Тзв. Косово неће добити стадион на ком је играла Србија – „контејнери“ иду својим путем
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала