- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Пантер се изгубио у Љубљани, а Обрадовића боли једна ствар

© Sputnik / Лола ЂорђевићЖељко Обрадовић
Жељко Обрадовић - Sputnik Србија, 1920, 11.12.2022
Пратите нас
Жељко Обрадовић, тренер Партизана, био је разочаран због новог пораза свог тима, овога пута у Љубљани у дворани Стожице од Цедевита Олимпије - 77:74. Популарни Жоц јпоручио је да екипа има фантастичну подршку где год да игра, али да не враћа навијачима на адекватан начин и да га то много боли.
Могла је утакмица у Љубљани да оде и на другу страну и да црно-бели славе, али су одлична партија Американца Јогија Ферела, као и недостатак концентрације и лоша партија појединих играча Партизана утицале на коначан епилог.
Американац, иначе капитен Партизана, Кевин Пантер одиграо је испод сваког нивоа, што потврђују и очајне бројке. Пантер се изгубио у Љубљани, иако је провео на паркету 21 минут, што није мало, постигао је само два поена, шутирајући 17 одсто из игре.
Није најтрофејнији европски стручњак Жељко Обрадовић ни у кога од својих ученика желео да упире прстом, иако је дисциплиновао Алена Смаилагића којег је изменио после свега 34 секунде након што је почео сусрет у Стожицама, али је открио шта га много боли после другог везаног пораза Партизана.
„Имамо публику било где да играмо, хвала им на томе, али ми ин нажалост не враћамо. Не враћамо и то је нешто што ме заиста много боли. Не могу да кажем да се нисмо борили, борили смо се, али то није било довољно. Мораћемо неке ствари да пробамо да променимо“, истакао је искусни стратег.
Партизан је после пораза ипак избио на чело АБА лиге испред Црвене звезде, али има и утакмицу више.
Жељко Обрадовић Партизан - Sputnik Србија, 1920, 11.12.2022
СПОРТ
Нови пораз црно-белих: Партизан пао после драме у Стожицама!
Страхиња Стојачић – најбољи баскеташ света - Sputnik Србија, 1920, 11.12.2022
СПОРТ
Срби на крову света – баскеташи Уба освојили завршни мастерс!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала