- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

Легенда Хрватске право у мету: Ако је Месију дан нико не може да га заустави

CC BY 3.0 / Википедија / Роберт Просинечки
Роберт Просинечки - Sputnik Србија, 1920, 12.12.2022
Пратите нас
Легенда Хрватске Роберт Просинечки поручио је у разговору за шпанске медије да би била неправда да Лео Меси не освоји „Златну Богињу“ и да када ас Пари Сен Жермена и Аргентине има дан, нико не може да га заустави.
Још само дан је остао до првог полуфинала у којем ће на стадиону Лусаил снаге одмерити Хрватска и Аргентина (20 часова).
Шпанци су позвали бившег репрезентативца Југославије и Хрватске како би чули његово мишљење о двобоју Хрватске и Аргентине у којем је улог огроман – пласман у финале.
Бивши ас Црвене звезде види управо тај огроман притисак уперен ка Месију као нешто што би могло да буде предност „коцкастих“, али...
„Сви знамо да ако је Месију дан, нико не може да га заустави. Али, већ смо једном победили Аргентину са Месијем на терену. Знамо да можемо, знамо да је под притиском“, рекао је Просинечки.
На конкретно питање ко је према њему фаворит, Роберт Просинечки је одговорио.
„Аргентина је фаворит, али са Хрватском се никада не зна. Може да изгуби од било кога илибило кога да победи. Сигурно да ће бити забаван меч, а знамо да Аргентина већ дуго није била шампион и да би ово могла да буде последња утакмица за Месија на Светском првенству", рекао је Просинечки и констатовао да не би било праведно за фудбал да Меси, који је за њега највећи играч у историји фудбала, не подигне „Златну богињу“.
► Погледајте нову епизоду емисије Миљанов корнер.
Пепе и судија, Мундијал Катар - Sputnik Србија, 1920, 12.12.2022
Катар 2022
Теорија завере – чије судије су по вољи?
Нејмар и Тите, Бразил - Sputnik Србија, 1920, 12.12.2022
Катар 2022
Нејмар се опростио од Титеа: „Говорио си лоше о мени, судбина је смешна“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала