- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Човић у „Миљановом корнеру“: О случају „Кампацо“ и договору са Теодосићем

© SputnikПредседник КК Црвена звезда Небојша Човић
Председник КК Црвена звезда Небојша Човић - Sputnik Србија, 1920, 17.12.2022
Пратите нас
У новој епизоди „Миљанов корнера“ Небојша Човић открио је детаље око преговора Црвене звезде са Факундом Кампацом као и какав договор српски клуб има са Милошем Теодосићем.
Велика бура подигла се око доласка Факунда Кампаца, аргентинског кошаркаша, у тим Црвене звезде, а навијачи су се посебно обрадовали када је Лука Вилдоза објавио фотографију са потенцијалном будућим саиграчем у црвено-белом дресу.
Небојша Човић, председник кошаркашког клуба Црвена звезда открио је да преговори између клуба и Кампаца и даље нису завршени.
„Још ништа није готово. Радимо на томе, када буде било завршено, имаћете информације. Нисмо ни далеко нисмо ни близу. Лука је изашао са тим, после га је подржао Недовић. То су њихове жеље, то је леп моменат. Друга ствар, гледао сам неке друге објаве са 6,9, седам милиона евра. Људи направише математику, одмах је ту држава. Као што су пре неки дан изашли са информацијом да је Вучић одобрио долазак... Те цифре које помињу, не знам каква је то машта“, рекао је Човић за „Миљанов корнер“.
Реал Мадрид био је у положају да изједначи Звездину понуду, Шпанци су имали рок од десет дана, међутим Човић истиче да нису то урадили.
„Нису изашли са понудом. Ми смо били јасни у понуди у складу са могућностима. Треба пресабрати сезону, видети све финансијске могућности и проценили смо да можда можемо да направимо у овом тренутку и приуштимо. Понављам, нисмо ништа завршили“, подвукао је Човић.
У јавност је доспела и информација о томе да би Милош Теодосић могао да обуче дрес Црвене звезде, а председник клуба објаснио је како са дугогодишњим српским репрезентативцем црвено-бели имају начелни договор.
„Милош и ја смо имали разговоре за ову сезону. Нисмо успели да направимо трансфер, јер Виртус је рекао: 'Да дате 500.000.000 не пуштамо, јер нам је све базирано на Теу', направили смо начелни договор да то буде идуће сезоне. Обојица смо рекли, само Боже здравље. Милош је играч при крају каријере, желим му да игра још пет година. Има до јуна, јула још доста времена“, поручио је Човић за Спутњик.
Цео разговор послушајте у „Миљановом корнеру“.
Лука Вилдоза - Sputnik Србија, 1920, 15.12.2022
СПОРТ
Звезда остала без горива – Берон за пораз Ивановићеве „казнене експедиције“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала