- Sputnik Србија, 1920, 08.12.2022
ЖИВОТ
Занимљивости из земље и света

Пентагон за сада није нашао доказе да су ванземаљци принудно слетели на Земљу

© Фото : Youtube/Jeremy Corbell/PrintscreenСнимак НЛО изнад мора у близини Калифорније који је начинила америчка ратна морнарица
Снимак НЛО изнад мора у близини Калифорније који је начинила америчка ратна морнарица - Sputnik Србија, 1920, 17.12.2022
Пратите нас
Пентагон за сада није пронашао доказе о томе да су ванземаљци посетили Земљу или да су принудно слетели на нашу планету, рекли су високи војни званичници САД.
Директор новог одељења Пентагона за испитивање аномалија свих врста (ААРО) Шон Киркпатрик на првој конференцији за новинаре од оснивања у јулу ипак није искључио могућност постојања ванземаљског живота и навео да жели да овој теми приступи са чисто научног гледишта, преноси Ројтерс.
„Наша анализа ће бити веома промишљена и строга, испитаћемо све. Као физичар, придржаваћу се чисто научних метода и података“, изјавио је Киркпатрик.
Додао је да ће се ААРО фокусирати на необјашњиве појаве око војних постројења и у ваздушним зонама која контролише војска и „другим посебно интересантним местима“ да би открили евентуалне претње за националну безбедност.
У извештају америчке владе од прошле године документовано је више од 140 случајева
онога што америчка војска званично назива „неидентификованим ваздушним феноменима“, који се посматрају од 2004.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала