- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„И онда ме питате што не играју млади“

© Sputnik / Лола ЂорђевићЖељко Обрадовић
Жељко Обрадовић - Sputnik Србија, 1920, 19.12.2022
Пратите нас
Партизан је успео да савлада ФМП са 90:86 у оквиру АБА лиге, али је у последњој четвртини примио 39 поена. Тренер Жељко Обрадовић за то је пронашао оправдање у давању шансе младим кошаркашима.
„Најавили смо да играмо против тима у доброј форми. Мислим да смо успели да одиграмо веома добро 35 минута, последњих пет минута није вредно помена, рекао је тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић после победе против ФМП-а (90:86).
А, онда је објаснио детаљније...
„Пет минута до краја водили смо 21 поен разлике. До тог тренутка играли смо изванредну утакмицу. Било је детаља, али генерално је била одлична утакмица. Честитам играчима на томе. Свако ко мало прати кошарку, јасно му је шта се десило последњих пет минута. Не верујем да је потцењивање и опуштање. То је реалан приказ онога што поједини играчи могу да раде. И онда ће мене неко да пита што млади не добијају шансу. И тад ћу вам показати ових пет минута против ФМП-а“, изјавио је Обрадовић на конференцији за медије.
Партизан је играо без Јаниса Папапетруа и Алексе Аврамовића, који се опет повредио.
„Ниједан није тренирао последња два дана. Имаћемо одговор сутра, ако буду у бољем стању видећемо, па онда доносити одлуке да ли ће играти против Фенербахчеа“, објаснио је Обрадовић.
Партизан - ФМП - Sputnik Србија, 1920, 19.12.2022
СПОРТ
Партизан надиграо Пантере уз невероватан пад на крају
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала