- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Шпанци пишу: Роналдо рекао „да“ арапским милионима

© AP Photo / Luca BrunoКристијано Роналдо
Кристијано Роналдо - Sputnik Србија, 1920, 22.12.2022
Пратите нас
Угледни шпански спортски лист „Марка“ објавио је бомбастичну вест да су Кристијано Роналдо и Ал Наср из Емирата договорили сарадњу и да ће ускоро потписати највећи уговор у историји фудбала. Португалац којем је каријера у силазној путањи, наводно је рекао „да“ плати од 200 милиона долара по сезони.
Шпански медији, тачније Марка, лансирали су јутрос вест која је уздрмала комплетан фудбалски свет.
Кристијано Роналдо требало би да потпише уговор на две и по године са Ал Садом за монструозну плату од 200 милиона долара, чиме би постао убедљиво најплаћенији фудбалер у историји најважније споредне ствари на свету.
Ипак, то није све. Према наводима шпанске Марке, Кристијано Роналдо ће потписати уговор на седам година са пребогатим Арапима, како би по истеку уговора од две и по године био промотер Саудијске Арабије и лобирао да поменутој земљи буде додељена организација Мундијала 2030. године.
Саудијска Арабија игра на ту карту, након што је Мундијал 2022. додељен Катару.
И даље нема званичне потврде поменуте информације, али се очекује да би она могла да уследи данас или у данима који долазе, јер је бивши ас Манчестер јунајтеда, Спортинга, Јувентуса и Реал мадрида одлучио да прихвати „непристојну понуду“ која стиже од Арапа који не жале новац да га ангажују.
Роналдо има 37 година и уколико прихвати понуду Ал Сада, практично ће тамо и окончати пребогату играчку каријеру у којој му је једини недосањани трофеј остала „Златна богиња“.
Ђердан Шаћири и Гранит Џака  - Sputnik Србија, 1920, 22.12.2022
СПОРТ
Провокатори стижу у Србију!
Златан Ибрахимовић пред меч Звезде и Милана - Sputnik Србија, 1920, 22.12.2022
СПОРТ
Златан се огласио – и даље ни слово о Синиши
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала