- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Кампацо дебитовао и „просуо“ делић магије

© Фото : АБА лига/Драгана СтјепановићФакундо Кампацо
Факундо Кампацо - Sputnik Србија, 1920, 25.12.2022
Пратите нас
Навијачи Црвене звезде дочекали су да Факундо Кампацо дебитује за њихов тим. То се догодило у утакмици АБА лиге против Борца из Чачка, а тим Душка Ивановића изашао је као победник резултатом 86:57.
Кампацо је већ на загревању добио аплаузе, као и приликом загревања, а Ивановић није много чекао па је дао шансу чувеном Аргентинцу који је највеће појачање у историји српске кошарке, а уједно и најскупље.
Кампацо је меч завршио са 11 поена и пет асистенција. Имао је и две украдене лопте, као и две изгубљене лопте. Добрић је убацио 15 поена док је Филип Петрушев додао 13.
Аргентинац је желео да задиви публику занимљивим додавањима, а у првом полувремену имао је три асистенције и три дата поена, док је шутирао 1/3 за три поена.
Борац је чак добио другу деоницу у своју корист па је против фаворизованог противника отишао на полувреме са заостатком од осам поена, а најзаслужнији за то био је Хантер Хејл са 11 поена за првих 20 минута.
Борац је у наставку успео да дође до минуса од четири поена, али је Звезда појачала гас, добила трећу деоницу са 20:8, па самим тим направила 20 поена разлике пред последњу деоницу.
После тога је Борац пао, а на терену је постојала само једна екипа...
Звезда је показала да ће са Кампацом бити још убедљивија.
Факундо Кампацо - Sputnik Србија, 1920, 25.12.2022
СПОРТ
Дугоочекивани Аргентинац обукао Звездин дрес
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала