- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Не смем да причам...“ – нова епизода саге „Роналдо“

© AP Photo / Ricardo MazalanМароко и Кристијано Роналдо
Мароко и Кристијано Роналдо - Sputnik Србија, 1920, 27.12.2022
Пратите нас
Спортски директор саудијског клуба Ал Наср Марсело Салазар рекао је да не сме да прича о преговорима са португалским фудбалером Кристијаном Роналдом.
Спекулисало се да би могао да пређе у Челси, Наполи или да се врати у Спортинг из Лисабона, а највише о одласку у Ал Наср који му, наводно, нуди стотине милиона фунти за две године играња, али и да буде амбасадор Саудијске Арабије у покушајима да добије организацију Светског првенства 2030. године.
Салазар није потврдио ни демантовао да је Роналдо на путу преласка у Ал Наср.
„Није ми дозвољено да кажем да или не. Сачекајмо да видимо како ће се ствари одвијати до краја године. Као што видите, реч је о преговорима огромних размера, не само за клуб, већ и за земљу и свет фудбала и морају да их воде највиши органи државе“, рекао је Салазар.
Салазар је Португалац и то би могло да утиче на Роналдову одлуку.
„Оно што могу да кажем је да је Кристијано Роналдо један од најбољих у фудбалској историји. Он је за мене увек био пример као спортисти, за вољу коју показује за победом. А као Португалац увек навијам за њега“, додао је Салазар.
Он се осврнуо и на критике квалитета саудијске лиге.
„Лако је критиковати нешто што игноришете. Овде сам пет година и сви фудбалери са којима сам разговарао су били врло позитивно изненадјени када су стигли овде, посебно због нивоа лиге. Живот у Ријаду са породицама је било пријатно изненадјење за играче, уз школе и све што имамо овде“, навео је он.
Роналдо је почетком месеца током Светског првенства у Катару рекао да гласине о преласку у Ал Наср нису тачне.
► Погледајте епизоду емисије Миљанов корнер.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала