- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

„Путеви Србије“ о промени саобраћаја код Пирота и Беле Паланке

CC0 / Pixabay / Ауто-пут
Ауто-пут - Sputnik Србија, 1920, 27.12.2022
Пратите нас
На снази је привремена обустава саобраћаја на државном путу првог А реда број 4, државном путу другог А реда број 259 и на државном путу другог А реда број 221, саопштило је ЈП "Путеви Србије".
Током обуставе важи следеће:
-Државни пут првог А реда број 4
За смер Ниш - гранични прелаз СРБ/БУГ Градина, за саобраћај је затворена деоница од петље Малча до петље Пирот исток. Саобраћај из смера Ниша преусмерава се преко петље Малча са државног пута првог А реда број 4 на државни пут првог Б реда број 35 до Зајечара, а затим државним путем првог Б реда број 36 ка граничном прелазу СРБ/БУГ Вршка Чука.
За смер гранични прелаз СРБ/БУГ Градина – Ниш, за саобраћај је затворена деоница од петље Пирот исток до петље Бела Паланка. Саобраћај из смера Бугарске је преусмерен преко петље Пирот исток са државног пута првог А реда број 4 на државни пут првог Б реда број 39, па даље преко Бабушнице и Власотинца до петље Лесковац југ.
-Државни пут другог А реда број 221
За саобраћај је затворена деоница Јаловик - Димитровград. Алтернативни правац према Кални, Бабином Зубу и Књажевцу је државни пут другог Б реда број 428, Пирот - Бела Паланка, затим државни пут другог А реда број 223, Бела Паланка - Периш и онда државни пут другог А реда број 222, Периш - Кална.
-Државни пут другог А реда број 259
За саобраћај је затворена деоница Пирот запад - Бела Паланка. Алтернативни правац је државни пут другог А реда број 223 и ИИ Б реда број 428.
На државном путу другог Б реда број 428, у смеру Бела Паланка - Пирот, на снази је забрана кретања за теретни саобраћај.
Радови
Ауто-пут Е-75, петља Т6 - петља Ласта, у смеру ка петљи Т6, радови на машинском чишћењу ивичних трака, вечерас од 22 часа до сутра ујутру до 5 часова.
Радови ће се изводити у зауставној саобраћајној траци у покрету, а саобраћај ће се одвијати возном и претицајном саобраћајном траком.
Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15 часова, на граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.
Цистерна на железници - Sputnik Србија, 1920, 26.12.2022
ДРУШТВО
Нигде из куће: Када ће се разићи облак са амонијаком изнад Пирота и какве још опасности прете
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала