- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Миротић и гажење линије: „Ето какве су судије...“

© Sputnik / Петар ТадићНикола Миротић
Никола Миротић - Sputnik Србија, 1920, 30.12.2022
Пратите нас
Барселона је савладала Црвену звезду са 99:94, а главни кош на мечу дао је Никола Миротић у последњој секунди четврте четвртине. Била је то далека тројка за продужетак. Али, испоставило се да је Никола нагазио линију.
После меча је искрено, као што то увек чини овај велики спортиста, прокоментарисао све што се догодило. На снимку делује да је нагазио линију пре шута за три поена.
„Нисам знао... То је нова информација за мене... Видиш какве су судије... Како после да им не звижде?! Шокиран сам, искрено. Те ствари не би смеле да се дешавају, с обзиром да имамо толико камера и системе за праћење дешавања на терену. Не сумњам у то што се прича, верујем да сам газио линију, али нисам знао то досад. Треба да крене полемика сада око тога, сви ће с правом да се питају зашто и како... Боже мој, идемо даље“, рекао је Миротић.
Ситуацију је прокоментарисао и тренер Звезде Душко Ивановић.
„Не знам, нисам био близу. Ако и јесте нама то не помаже, јер то неће поништити утакмицу. Допустили смо Шанлију да остане сам два пута и тај пик смо требали да бранимо другачије, а он остао сам и дао нам шест поена", рекао је Ивановић на конференцији за новинаре после утакмице.
Кошаркаш Црвене звезде Филип Петрушев - Sputnik Србија, 1920, 30.12.2022
СПОРТ
Звезда држала Барселону у шаци, па све просула после луде Миротићеве тројке
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала