- Sputnik Србија, 1920
МУЛТИМЕДИЈА
Када слика говори више од хиљаду речи! Кроз Спутњикове фото-галерије, инфографике и други мултимедијални садржај сагледајте свет из другачије перспективе.

Празнично и у свемиру: Руски космонаути честитали Нову годину из орбите

© Фото : Иван Вагнер / РоскосмосПоглед из Међународне свемирске станице
Поглед из Међународне свемирске станице - Sputnik Србија, 1920, 31.12.2022
Пратите нас
Руски космонаути Сергеј Прокопјев, Дмитриј Петелин и Ана Кикина, који се налазе на Међународној свемирској станици, честитали су Русима предстојећу Нову годину.

„Драги пријатељи, са Међународне свемирске станице вам честитамо најтоплији, породични празник, Нову годину“, рекао је командант посаде Прокопјев у видео-снимку који је објавио „Роскосмос“.

Пожелео је свима здравље, благостање, добро новогодишње расположење и топлину у души, да буду срећни, смело корачају напред и стварају.
Кикина је додала да уочи Нове године космонаути деле празнично расположење са својом породицом „и са онима којима је сада тешко“.

„Нова година је породични празник. Свим грађанима наше велике земље желимо да постану једна сложна породица“, додао је Петелин.

На крају су сви углас честитали сународницима Нову годину.
Поред руских космонаута, на Међународној свемирској станици тренутно се налазе Американци Френк Рубио, Џош Касада и Никол Ман и Јапанац Коичи Ваката.
Министар одбране Русије Сергеј Шојгу - Sputnik Србија, 1920, 31.12.2022
РУСИЈА
Победа Оружаних снага Русије је неминовна: Шојгу честитао војсци Нову годину
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала