- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Евролига: Звезда ће још чекати на најскупље појачањe

© Фото : АБА лигаФакундо Кампацо
Факундо Кампацо - Sputnik Србија, 1920, 02.01.2023
Пратите нас
Евролига је саопштила да аргентински кошаркаш Факундо Кампацо још не може да игра за Црвену звезду у најквалитетнијем европском клупском такмичењу, преноси „Баскет њуз“.
Кампацо је пре 15 дана потписао уговор са Црвеном звездом. Он је играо за српског и регионалног шампиона у АБА лиги против Борца и Сплита. Међутим, аргентински кошаркаш још није наступио за „црвено-беле“ у најквалитетнијем европском клупском такмичењу пошто Црвена звезда има привремену забрану регистрације играча за Евролигу.
Из Црвене звезде су пре неколико дана најавили да је београдски клуб урадио све што је Евролига тражила и да се очекује да забрана буде укинута после новогодишњих празника.
Ако забрана буде укинута Кампацо би могао да заигра за „црвено-беле“ у наредном колу Евролиге против Валенсије, који је на програму у петак у Шпанији.
„Проблем још није решен, тако да је и даље на снази мера, коју је Црвеној звезди изрекао независни финансијски панел и који клубу забрањује регистрацију играча и тренера. Очекујемо нове информације најкасније до следеће недеље“, наводи се у одговору Евролиге сајту "Баскетњуз“.
Сплит - Црвена звезда - Sputnik Србија, 1920, 02.01.2023
СПОРТ
Сплит лепо дочекао Ивановића, али Звезда није имала милости
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала