- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Новинар Владан Радосављевић страдао у нападу паса на Космају

© Flickr / Carol LaraДоберман
Доберман - Sputnik Србија, 1920, 04.01.2023
Пратите нас
Новинар, медијски аналитичар и један од оснивача Продукцијске групе "Мрежа" Владан Радосављевић трагично је преминуо, а његова супруга Олга тешко је повређена након што су их на Космају напали и изуједали пси, потврдила је "Фонету" директорка ПГ "Мрежа" Лила Радоњић.
Владана Радосављевића је поред викендице на Космају напао чопор паса, а супруга Олга коју је позвао у помоћ, тешко је повређена и превезена у Ургентни центар.
Како Фонет сазнаје, она ће с обзиром на околности, врсту и природу повреда из Ургентног центра бити пребачена на Инфективну клинику ради даље опсервације.
Министарство унутрашњих послова је, не наводећи више детаља, потврдило да је у нападу на Космају настрадао 62-годишњи мушкарац, а да је његова супруга тешко повређена и превезена у болницу.
Огласила се и Ветерина Београд, која је навела да су пси који су изуједали Радосављевића власнички пси са јасним доказима о власништву.
Како је Танјугу речено у Ветерини, три пса су носила огрлице са плочицама на којима су били исписани бројеви телефона власника. Пси су изашли из дворишта кроз отворену капију у месту Велика Иванча, које припада Г.О. Младеновац, и напала мушкарца и жену који су туда пролазили.
Радосављевић је био новинар некадашњег Студија Б и директор програма НТВ Студио Б. Један је од оснивача Продукцијске групе "Мрежа", а једно време био је и директор "Медија центра".
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала