- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Кристијано из Енглеске понео и казну – деби на чекању

© AP Photo / Amr NabilКристијано Роналдо
Кристијано Роналдо - Sputnik Србија, 1920, 05.01.2023
Пратите нас
Кристијано Роналдо, прослављени португалски фудбалер, представљен је у Ал Насру, али и даље неће моћи да дебитује за клуб из Саудијске Арабије због казне коју је добио у Енглеској.
Не тако дуго после изјаве да не би волео да игра ван Европе, Кристијано Роналдо предомислио се и прихватио понуду Ал Насра у коме ће годишње зарађивати 214 милиона евра.
Нема сумње да је клуб из Саудијске Арабије добио највећу фудбалску звезду у својој историји, али Португалац још увек неће моћи да дебитује.
Роналдо је у Ал Наср стигао са казном коју је добио од Фудбалског савеза Енглеске док је наступао за Манчестер јунајтед, а она важи иако је напустио тај клуб.
Кристијано је суспендован на два меча због тога што је после меча са Евертоном разбио телефон дечаку. Међутим, суспензија је уследила тек после интервјуа португалског фудбалера са Пирсом Морганом у којем није имао тако лепе речи за клуб.
Претходно је било очекивано да Роналдо дебитује петог јануара, али ће прву утакмицу у дресу клуба из Саудијске Арабије одиграти очигледно тек 21. јануара када Ал Наср у 14. колу домаће лиге игра против Ал Итифаке.
Гост емисије Миљанов корнер био је министар спорта Зоран Гајић.
Џуд Белингем - Sputnik Србија, 1920, 05.01.2023
СПОРТ
Изненађење на листи најскупљих – 19-годишњак испред свих!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала