- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Левоноги Змај решио да свира крај

© AP Photo / Naomi BakerГерет Бејл – ЕУРО 2020
Герет Бејл – ЕУРО 2020 - Sputnik Србија, 1920, 09.01.2023
Пратите нас
Чувени велшки фудбалер Герет Бејл објавио је на друштвеним мрежама да је завршио са професионалним играњем фудбала. Прилично неочекивано, рекло би се.
Тридесеттрогодишњак из Кардифа је на друштвеним мрежама објавио саопштење и саопштио одлуку о завршетку каријере, клупске и репрезентативне, иако има и даље уговор са Лос Анђелес Галаксијем.
„Након брижљивог размишљања, објављујем да се одмах повлачим из клупског и међународног фудбала. Осећам се невероватно срећним јер сам остварио свој сан да играм спорт који волим. Дао ми је један од најбољих тренутака у животу. Врх врхова током 17 сезона који ће бити немогуће поновити без озбира на то шта следеће поглавље има у плану за мене. Од мог првог додира у Саутемптону до последњег у Лос Анђелес Галаксију и свега између тога обликовао сам клупску каријеру са невероватним поносом и задовољством“, написао је Бејл.
Бејл је вероватно чекао да одигра Светско првенство са Велсом па да објави ову своју одлуку.
У последње време показивао је већу страст за играњем голфа него фудбала, тако да са те стране може и да се разуме. Са друге, Бејл у ногама има још фудбала па је зато чудно што је решио овако рано да свира крај.
Бејл је у каријери чак пет пута освајао Лигу шампиона са Реал Мадридом, а поред тога је био три пута шампион Шпаније. Освојио је и Уефин Суперкуп три пута, као и Куп Краља и Суперкуп Шпаније.
Навијачи Црвене звезде - Sputnik Србија, 1920, 09.01.2023
СПОРТ
Звезда стигла до великог појачања
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала