- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Распродате карте за спектакл Ђоковић – Кирјос уз Никову поруку: „Лош сам за спорт“

© AP Photo / Adam HungerНик Кирјос
Ник Кирјос - Sputnik Србија, 1920, 10.01.2023
Пратите нас
Карте за спектакл 13. јануара у којем ће на Род Лејвер Арени рекете укрстити Новак Ђоковић и Ник Кирјос, распродате су само за сат времена. То је само потврда огромног интересовања за двобој некада сукобљених страна, а данас двојице пријатеља.
Према информацијама које стижу из Аустралије, од тамошњих медија, после само сат времена сајт преко којег су могле да се резервишу улазнице, по цени од само 20 долара је „пао“, и карата више није било.
Сав приход од продатих улазница отићи ће у хуманитарне сврхе према избору Аустралијске тениске фондације. Капацитет Род Лејвер Арене је нешто мањи од 15.000 хиљада, па је јасно да ће Ђоковић и Кирјос играти пред дупке пуним трибинама у петак од 8 часова и 30 минута по средњеевропском времену.
Иначе, епилог да за мање од сат времена плану све карте за егзибициони меч двојице вансеријских тенисера, натерао је темпераментног Аустралијанца да се огласи на друштвеним мрежама и пошаље поруку онима што га не воле.
„Вау, Ник Кирјос је лош за спорт. Вау, каква срамота и национална брука. Како се само усуђује да распрода још један стадион. Ароганција“, била је кратка, али прилично јасна порука Кирјоса.
Ник се почетком прошле године замерио својој Аустралији, управо због Новака Ђоковића којег је на сав глас бранио због одлуке тамошњих власти да српски тениски ас после 11 дана агоније буде депортован из Мелбурна, након што му је забрањено да као невакцинисан учествује на Аустралијан опену.
Ипак, сада је ситуација знатно другачија и Новак ће заузети своје место на путу ка 10. јубиларном трофеју на АО, а скандалозно је то што су Аустралијанци одлучили да ове године не буде тестирања на вирус корона и да сви могу да заиграју.
Борис Бекер и Новак Ђоковић током Аустралијан опена 2016. - Sputnik Србија, 1920, 10.01.2023
СПОРТ
Немац је изашао из затвора и огласио се: „Шампион се вратио у дневну собу“
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 09.01.2023
СПОРТ
Аустралијски парадокс – прошле године малтретирали Нолета, а сада могу да играју и заражени
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала