- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новак се огласио: Осетио сам задњу ложу и извинио се Данилу

© REUTERS / Danielle ParhizkaranДанил Медведев и Новак Ђоковић
Данил Медведев и Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 11.01.2023
Пратите нас
Новак Ђоковић, српски тенисер, огласио се након што је јутрос због лакше повреде био приморан да прекине тренинг с Русом Данилом Медведевом. Судећи према изјавама петог рекета света, све ће бити у реду, превентивно је реаговао како би избегао озбиљнију повреду пред почетак Аустралијан опен.
Тениска јавност била је у страху због сцене која је уследила у Мелбурну после првог сета који је Ђоковић изгубио у спаринг мечу од Медведева. Дуга масажа Новаковог физија и бол у задњој ложи, исти онај који је Србин осетио у Аделејду, где је на крају подигао трофеј.
Ипак, Новак је све умирио.
„То је тетива са којом сам имао проблем у Аделејду прошле недеље. И данас сам је осетио на тренингу. Осетио сам задњу ложу да затеже и нисам желео да ризикујем нешто горе. Одиграли смо један сет, извинио сам му се. Разумео је да не желим да се стање погорша пред Аустралијан опен“, поручио је Новак Ђоковић за "Мелбурн њуз".
Чињеница да је Новак одмах изашао пред камере и причао о томе да је морао превентивно да реагује указује на то да не би смело да буде проблема да заузме своје место на Аустралијан опену, чији је старт заказан за 16. јануар и трајаће до 29. јануара, а српски тениски ас ће јуришати на јубиларну 10. титулу.
► Погледајте нову епизоду емисије Миљанов корнер.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 11.01.2023
СПОРТ
Новака мучи повреда – изгубио сет од Руса, па прекинуо тренинг
Олга Даниловић - Sputnik Србија, 1920, 11.01.2023
СПОРТ
Олга славила у православном дербију – још победа до Аустралијан опена
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала