- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

На помолу је незабележени „фудбалски троугао“ – и све је започео Роналдо

© AP Photo / Alessandra TarantinoКамерун - Бразил, Венсан Абубакар
Камерун - Бразил, Венсан Абубакар - Sputnik Србија, 1920, 12.01.2023
Пратите нас
На помолу је спектакуларан троугао у фудбалским трансферима, а све је „закувао“ Кристијано Роналдо одлуком да оде у саудијски Ал Наср.
Славни Португалац је одлучио да је „завршио свој посао у Европи“ и кренуо је пут Арабије, за велики новац и прилику да у мање захтевном такмичењу настави да показује своје фудбалске квалитете.
Очекивало се нешто другачије, после другог и неуспешног боравка у Манчестер јунајтеду пробао је Роналдо да се „допадне“ Реал Мадриду, али је исход био негативан по њега и решио је да оде са велике сцене.
А на тој сцени где ће се Роналдо наћи, бар тако изгледа, у наредном периоду неће бити Венсана Абубакара, камерунског репрезентативца кога ће Србија запамтити због дуела на Мундијалу.
Искусни нападач је на излазним вратима Ал Насра и наводно је спреман да се пресели у турски Бешикташ.
И ту долазимо до троугла!
Наводно, турска екипа је на путу да остане без свог нападача Вута Верхорста који би, према појединим наводима, требало да оде у Манчестер јунајтед, последњи Роналдов клуб у Европи.
Бешикташ није баш вољан да пусти играча који је такође заблистао на Мундијалу, а он је најавио да чак жели самостално да плати обештећење како би остварио снове и постао члан Јунајтеда.
Ипак, за разлику од Роналдовог трансфера, прелазак Абубакара у Бешикташ, односно Верхорста у Јунајтед још нису завршени, али је свакако више него занимљиво имати, бар у најави, овакав троугао у фудбалским трансферима.
► Погледајте нову епизоду емисије Миљанов корнер.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала