- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Бела тачка поново је била црна за Митровића

© John WaltonАлександар Митровић
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 15.01.2023
Пратите нас
Наставља се проклетство Александра Митровића и промашених пенала. Нападач Фулама погодио је мрежу Њукасла, али гол није признат јер је приликом извођења имао контакт с лоптом са обе, што је забрањено према правилима фудбалске игре.
Сви сасвим сигурно памте онај чувени кобни пенал када је Александар Митровић у дресу репрезентације у финалу баража против Шкотске на Маракани био непрецизан, јер му је Маршал одбранио ударац са 11 метара.
И од тада најбољег фудбалера Фулама и рекордера по броју голова за национални тим прати то проклетство с креча који је постао Митрова „црна тачка“.
Сада је Александар имао прилику да у 69. минуту донесе предност Фуламу против његовог бившег клуба Њукасла. И погодио је Митар, „са креча“ али гол после консултације ВАР технологије ипак на крају није признат.
Митровић је ухватио залет и шутирао десном ногом, али се том приликом оклизнуо и пао, те је том приликом лопта закачила и леву ногу, која је била стајна, па самим тим погодак није признат.
У наставку сусрета Фулам је примио гол преко Швеђанина Исака у 89. минуту и поражен је минималним резултатом на „Сент Џејмс Парку“.
Колумбијски фудбалер Хамес Родригес - Sputnik Србија, 1920, 14.01.2023
СПОРТ
Чак је и велики сер падао на „бљештавило“ – ко ће следећи бацити паре у бунар?
Јери Мина највиши у скоку после корнера, надскочио је Харија Кејна и постигао погодак - Sputnik Србија, 1920, 15.01.2023
СПОРТ
Евертон тоне – а навијачи прете фудбалеру: „Испашћемо из лиге, хајде борите се“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала