- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Кампацова партија за памћење – Звезда лако кроз Морачу

© Фото : АБА лигаКампацо
Кампацо - Sputnik Србија, 1920, 15.01.2023
Пратите нас
Кошаркаши Црвене звезде дошли су до веома важне победе у АБА лиги тако што су надиграли Будућност у Подгорици са 76:56. Факундо Кампацо је просуо магију, Лука Митровић одиграо расположено и Плави нису имали шансе.

Аргентинац је забележио 14 поена, 12 асистенција и имао је осам украдених лопти! Умало трипл-дабл и то са украденим лоптама, невероватно.

Аргентинац је поделио неколико асистенција у стилу Николе Јокића или Милоша Теодосића. Лука Митровић је завршио меч са 21 поеном и 10/10 из игре! Одличну партију пружио је и Огњен Добрић са 18 поена. Код Будућности се најбоље показао Ерик Грин са 14 датих поена и био је једини двоцифрен.
Није се Звезда много пута у историји овако прошетала кроз Подгорицу, али Кампацо је правио толику разлику да је Будућност могла све само да прати погледом.
Лука Митровић и Факундо Кампацо обележили су прво полувреме меча у Морачи. Митровић је убацио чак 17 поена, доминирао је у скоку, док је Кампацо већ у првих 20 минута забележио чак осам асистенција. Играо се са противником, па онда није ни чудо што су црвено-бели имали предност од 12 поена.
Будућност се мучила у нападу и убацила само 25 поена против евролигаша.
У току треће деонице и на старту последње четвртине Будућност је успела да спусти разлику испод 10 поена, што је подигло навијаче и дало наду домаћем саставу да може до изненађења.
Међутим, када се Кампацо вратио на паркет уследила је нова серија Звезде и Будућност на то није имала одговора.
Доминантно издање Црвене звезде.
Ел Фарду Бен – фудбалер ФК Црвена звезда - Sputnik Србија, 1920, 15.01.2023
СПОРТ
„Биг Бен“ и Звезда – године су учиниле своје
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала