- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Ментално сам уништен“ – Надал фрустриран после елиминације у Мелбурну

© AP Photo / Dita AlangkaraРафаел Надал
Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 18.01.2023
Пратите нас
Размишљао сам о предаји, нисам уопште могао да погодим бекхенд нити да трчим, али сам желео да завршим меч. Нисам се консултовао са тимом, довољно сам одрастао да сам доносим одлуке, рекао је шпански тенисер Рафаел Надал после елиминације у другом колу Аустралијан опена.
Бранилац титуле поражен је од Американца Мекензија Мекдоналда 6:4, 6:4, 7:5, а током меча имао је великих проблема са повредом.
„Тежак је тренутак и морам да прихватим и наставим даље. Не могу да кажем да нисам ментално уништен, јер бих лагао. Надам се да није превише лоше, али никада раније ми се није десило да не могу да се крећем", истакао је освајач 22 грен слем титуле и објаснио да ће после додатних прегледа знати да ли је у питању повреда кука или само мишића.
Није му лако пало...
„Уморан сам и фрустриран због тога што сам добар део каријере провео на ремонту. Све време се бориш са тим, идеш на терапије... Увек сам то прихватао, али... Могу сада да причам овде да је живот сјајан и да треба да останеш позитиван, да се бориш, али више ни сам не знам. Тежак дан, морам да наставим даље“, рекао је Надал.
Маријана Вељовић - Sputnik Србија, 1920, 18.01.2023
СПОРТ
Челична Српкиња „дисциплиновала“ и Надала – почела као студент и има неостварен сан
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала