- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Кинези на црно-белом дресу: Партизан јачи за новог спонзора

© Tanjug / DIMITRIJE GOLL Милорад Вучелић и Милош Вазура
Милорад Вучелић и Милош Вазура - Sputnik Србија, 1920, 18.01.2023
Пратите нас
Генерални директор Партизана Милош Вазура саопштио је на припремама у Турској да је клуб из Хумске богатији за новог спонзора, а реч је о кинеској компанији Зиђин.
Похвалио се први оперативац црно-белих да је у питању најјачи спонзорски уговор који је Партизан потписао у сезони 2022/23.
„Пре неколико недеља потписали смо једногодишњи уговор са компанијом Зиђин и стога бих желео, у име свих који раде у ФК Партизан, да се захвалим председнику државе јер нам та помоћ веома значи“, рекао је Вазура.
Генерални директор вицешампиона Србије истакао је могућност да две стране које су потписале уговор о једногодишњој сарадњи, исту и продуже.
„Да, требало би да се уговор продужи на још три године. Јако смо задовољни и понављам, захвални свима који су помогли да Партизан добије новог спонзора, а пре свега, председнику државе. Име Компаније Зиђин ће се налазити на дресовима на видним местима на опреми, као и свуда на стадиону“.
У фудбалској јавности увелико је почело да се спекулише о износу који ће Партизан добити од кинеске компаније која управља Рудником у Бору и Мајданпеку, а реч је о милионском уговору.
Тренер Црвене звезде Дејан Станковић - Sputnik Србија, 1920, 17.01.2023
СПОРТ
Декијева „ноћна мора“ у 101. минуту продубила проблеме
Марко Лазетић - Sputnik Србија, 1920, 16.01.2023
СПОРТ
Спутњик открива – албанска подвала о српском бисеру: „Нема ни зрна истине!“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала