- Sputnik Србија, 1920
Специјална операција у Украјини
Све о специјалној војној операцији Русије за демилитаризацију и денацификацију Украјине.

Кремљ Кијеву: Русија и Путин постоје и постојаће

© Sputnik / Михаил ВоскресенскийПоглед на московски Кремљ
Поглед на московски Кремљ - Sputnik Србија, 1920, 19.01.2023
Пратите нас
Портпарол Кремља Дмитриј Песков поручио је Кијеву да што пре схвате да Русија и Владимир Путин постоје и да ће постојати.
Украјински председник Владимир Зеленски изјавио је у он-лајн обраћању на Светском економском форуму у Давосу да сумња да је руски председник Владимир Путин жив и да није сигуран с ким треба водити потенцијалне преговоре.

„Јасно је да су Русија и Путин за садашњу Украјину и Зеленског велики проблем. И јасно је да би, чисто у психолошком смислу, Зеленски више волео да нема ни Русије ни Путина, али што пре схвати, што пре украјински режим схвати, да Русија и Путин постоје и да ће постојати и да ће пре или касније морати да се окану свега руског, то боље за такву земљу као што је Украјина“, рекао је Песков новинарима.

Према речима Пескова, захтеви Русије ће бити остварени на овај или онај начин и што пре они буду узети у обзир то ће Украјина пре моћи да почне са обновом.
„У сваком случају што пре украјински режим покаже спремност да узме у обзир захтеве Русије, који ће бити остварени овако или онако, то ће се пре све завршити и пре ће народ Украјине моћи да почне са препородом после те трагедије коју је приредио кијевски режим“, закључио је он.
Сергеј Лавров - Sputnik Србија, 1920, 18.01.2023
РУСИЈА
Нема повратка на старо! Две јаке поруке Лаврова и једна реч коју свет треба да чује
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала