- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новак се хитно огласио пред меч: Проверите пре него што ме осудите

© AP Photo / Aaron FavilaНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 19.01.2023
Пратите нас
Новак Ђоковић ,најбољи српски тенисер, у току првог кола Аустралијан опена затражио је од судије да оде тоалета што је она допустила. Међутим, „Еуроспорт“ објавио је да се Новак расправљао са судијом, због чега се српски ас огласио како би демaнтовао тврдњу.
Од првог меча Новака Ђоковића на Аустралијан опену страховало се само због повреде са којом српски ас како се испоставило није имао проблем.
Једина нелагодност током меча била је та што је Новак морао до тоалета и онда је дошло до неспоразума са судијом која је покушала да објасни српском тенисеру на погрешну страну.
„Еуроспорт“ је другачије представио ситуацију па је написано да се Новак успротивио судији и рано отишао на паузу, а српски ас је одмах реаговао.
„Еуроспорт, молим вас проверите информације пре него што објавите нешто осуђујуће и погрешно. Судија ми је дозволила да одем у тоалет, али ми је рекла да немам паузу за тоалет, већ да морам то да обавим током паузе између гемова. Рекла ми ( то нисте ухватили камером) да морам да пожурим. Када сам већ скоро изашао са терена, она ме је позвала ( ја нисам чуо) да ми каже да је тоалет на супротној страни терена. Нашао сам и тај у који сам ја пошао, и морао сам да будем брз због времена. Нисам јој се ’успротивио’ нити сам прекршио правило. Дала ми је дозволу и рекла да будем брз. Следећи пут будите пажљивији с тиме што качите. Имате одговорност према много спортских фанова који прате вашу страницу“, написао је Новак.
Српски ас у другом колу Аустралијан опена игра од девет часова против Енза Кукуе.
Енцо Куако - Sputnik Србија, 1920, 18.01.2023
СПОРТ
Ђоковићу следи „егзотика“ – палицу је заменио рекетом и „не зна шта га чека“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала