- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

После пропале албанске подвале, српски бисер рекао „не“ легенди

© AFP 2023 / FILIPPO MONTEFORTEМарко Лазетић
Марко Лазетић - Sputnik Србија, 1920, 20.01.2023
Пратите нас
Мало мало па се у Италији пише о томе где ће талентовани Марко Лазетић, који не добија прилику у Милану, наставити каријеру. Албанци су подвалили вест да би Тирана могла да буде следеће дестинација, а сада с Апенина стиже информација да је бивши нападач Црвене звезде рекао „не“ легендарном Филипу Инзагију.
Супер Пипо, како гласи надимак некада убојитог нападача Милана и репрезентације Италије, тренутно седи на клупи Ређине (други у Серији Б) и хтео је у Калабрију на позајмицу да доведе 18-годишњег Лазетића, који је одбио такву могућност, пишу италијански медији.
Инзаги је хтео да одигра на сигурно, како је легенда росо-нера и како је већ тамо био тренер, покушао је да среди позајмицу и да појаача шпиц Ређине, али је српски бисер истрајан у намери да остане на Сан Сиру и да се у данима који долазе избори за већу минутажу код Стефано Пиолија.
Наравно, о конкуренцији у Милану не треба трошити речи, с обзиром на то да имају велики број квалитетних офанзиваца, почев од Рафаела Леаа, преко Златана Ибрахимовића, па све до времешног Оливијеа Жируа који је блистао на недавно завршеном Мундијалу у Катару, где је са Француском освојио друго место и окитио се сребрном медаљом.
И тешко је очекивати да ће Марко Лазетић у наставку сезоне добити озбиљнију улогу у црвено-црном дресу због ситуације у којој се и даље актуелни шампион Серије А налази.
Милан је други на табели са чак девет бодова заостатка у односу на лидера Наполи, док је у Суперкупу Италије пре два дана поражен у Ријаду од градског ривала Интера.
Подсетимо, недавно су албански медији лансирали бомбастичну вест да млади репрезентативац Србије Марко Лазетић има понуду из Тиране и да га хоће клуб Партизани, али је Спутњик брзо разрешио све дилеме око тога што се писало и спекулисало.
Марко Лазетић - Sputnik Србија, 1920, 16.01.2023
СПОРТ
Спутњик открива – албанска подвала о српском бисеру: „Нема ни зрна истине!“
Тренер Црвене звезде Дејан Станковић - Sputnik Србија, 1920, 17.01.2023
СПОРТ
Декијева „ноћна мора“ у 101. минуту продубила проблеме
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала