- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Хоће ли немачки тенкови поново стићи у украјинске степе | Свет са Спутњиком

© AFP 2023 / ATTILA KISBENEDEKНемачки тенкови "леопард 2/А4"
Немачки тенкови леопард 2/А4 - Sputnik Србија, 1920, 23.01.2023
Пратите нас
Састанак контакт групе за Украјину у америчкој бази Рамштајн у Немачкој, најављиван као епохалан, разочарао је Кијев – није постигнут консензус о испоруци немачких тенкова „леопард“ јер је Берлин то условио испоруком америчких „абрамса“.
Пољски премијер предлаже да се формира нова коалиција без Немачке за испоруку тенкова Украјини, Пентагон шаље Украјини још један пакет војне помоћи који обухвата и напредне ПВО системе, а дуг списак наоружања стиже Кијеву и од других западних земаља.
Спрема ли Запад против Русије репризу операције „Барбароса“? Да ли је немачким тенковима суђено да се опет нађу на украјинским степама? Зашто Дмитриј Медведев помиње могућност настанка нове војне алијансе?
Ово су нека од питања о којима у емисији „Свет са Спутњиком“ говоре српски универзитетски професор и правник Бранислав Ристивојевић и новинар Жарко Ракић.
Хоће ли немачки тенкови поново стићи у украјинске степе | Свет са Спутњиком
О емисији „Свет са Спутњиком“
Емисија „Свет са Спутњиком“ бави се горућим темама из широког спектра друштвеног и политичког живота. Води је Тања Трикић, а заједнички је реализују Спутњик и Радио Новости. Сада у новом термину – сваког понедељка.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала