- Sputnik Србија, 1920
Специјална операција у Украјини
Све о специјалној војној операцији Русије за демилитаризацију и денацификацију Украјине.

Русија: Изјаве САД о испорукама балистичких ракета Кијеву - елементи психолошког рата

© Sputnik / Михаил ВоскресенскийЗграда Министарства спољних послова Русије
Зграда Министарства спољних послова Русије - Sputnik Србија, 1920, 23.01.2023
Пратите нас
Изјаве Сједињених Америчких Држава о испорукама балистичких ракета великог домета ATACMS Кијеву, које могу да погоде циљеве на Криму, представљају елементе психолошког рата, изјавио је заменик министра иностраних послова Русије Сергеј Рјабков.
„То је елемент психолошког рата. Ескалација је најопаснији пут и последице су непредвидиве. Наши сигнали се не узимају у обзир. Противници Русије настављају да увећавају улоге, али ће циљеви специјалне војне операције бити постигнути у сваком случају и целокупна војна техника, која долази са разних страна ће бити, буквално, самлевена“, подвукао је руски дипломата.
Обратио је пажњу и на јачање хибридног рата који колективни Запад води против Русије и истакао опасност ескалације чије су последице непредвидиве.
Раније је члан Представничког дома америчког Конгреса за иностране послове Мајкл Макол упозорио да је појачан надзор и да су прешли на одговорнији приступ у пружању помоћи Украјини, као и да је неопходно да се Украјини пошаљу балистичке ракете ATACMS како би гранатирали Крим и издејствовали победу против Русије.
Зграда Министарства спољних послова Русије - Sputnik Србија, 1920, 09.12.2022
РУСИЈА
МИП Русије: Упозорили смо САД да ћемо деловати по принципу „око за око“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала