- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Виландер ућуткао критичаре: Смешно је оптуживати Новака

© AFP 2023 / CHRISTOPHE SIMONБивши најбољи тенисер света Матс Виландер
Бивши најбољи тенисер света Матс Виландер - Sputnik Србија, 1920, 25.01.2023
Пратите нас
Пред почетак меча Новака Ђоковића и Андреја Рубољва одјављујући се из студија „Еуроспорта“, Матс Виландер, бивши број један, поручио је свима који сумњају у то да је српски тенисер повређен да су такве тврдње „смешне“.
Новак Ђоковић, најбољи српски тенисер, стигао је на Аустралијан опен са повредом задње ложе која га је мучила све до осмине финала када по први пут није осетио бол.
Због убедљиве победе над Алексом де Минором, аустралијски медији и јавност почели су да сумњају у Новакову повреду, а за све они који тврде да српски тенисер лаже поруку је имао Матс Виландер.
Пратите уживо меч Ђоковић и Рубљова

„Морам да кажем нешто у вези са причама о Новаковој повреди. То је лудо, то је смешно да сумњате, зашто губити енергију на такве приче, наравно да осећа бол, наравно да је повређен, једина битна ствар је да може да игра тенис. Нема шансе да желиш да противници сазнају да си повређен. Зато Новак и игра краће поене. Мени је то небитна ствар потпуно“, био је јасан Виландер који и сам често није био на Новаковој страни, али је овога пута желео да каже истину.

Новак је на конференцији после меча против Де Минора отворено говорио о тврдњама да лажира повреду и био мало и љут јер како је истакао његовим колегама се увек верује,а само њему не. Многи су то окарактерисали као директан напад на његовог највећег ривала Рафаела Надала.
Српски ас повредио се током полуфиналног меча против Данила Медведева на турниру у Аделејду, али је успео не само да победи Руса већ и освоји трофеј.
Новак Ђоковић – Андреј Рубљов - Sputnik Србија, 1920, 25.01.2023
СПОРТ
Ђоковић победио Рубљова за јубиларно полуфинале Аустралије
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 24.01.2023
СПОРТ
Без бриге – све иде на Новакову воденицу
Томи Пол - Sputnik Србија, 1920, 25.01.2023
СПОРТ
Американац после баксузних 13 година обрадовао своју земљу – у полуфиналу чека Новака
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала