- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Енглеско насеље у страху од албанске банде "из пакла": "Желе да преотму наше домове"

© Фото : Јутјуб/HELLBANIANZЧланови Хеллбанианза
Чланови Хеллбанианза - Sputnik Србија, 1920, 31.01.2023
Пратите нас
Становница Баркига у Енглеској Дејзи О'Доерти тврди да албански гангстери тероришу становнике општинског имања где она живи и да је њен комшилук у сталном страху.
Банда Хеллбанианз живи на имању Гасцоин у Баркингу у Енглеској, а чланови често показују своје криминалне подвиге на друштвеним мрежама и хвале се сликама аутомобила, готовине и оружја.
Банда је још 2017. године почела да објављује реп видео-записе у којима се хвале новцем који су зарадили од диловања дроге и других криминалних активности.
Становница Баркига Дејзи О'Доертикаже да се чланови Хеллбанианза намерно тако понашају како би уплашили локално становништво, наводи британски Метро.

"Желе насилно да преузму домове"

МајЛондон извештава да је пре неколико месеци О'Дохерти касно ноћу пробудио лавеж њеног пса - пре него што је ситуација постала "непријатна".
"Чула сам буку напољу и отворила своја улазна врата полицајцу са пиштољем и псима. Вриштао је на мене да уђем. Црвене ласерске тачке су уперене у мене - мислила сам да ће ме упуцати. Упали су у блок, никада у животу нисам видела нешто слично", испричала је она.
Касније се сазнало да је рација била део полицијске операције која је имала за циљ да спроведе операцију 'рент-а-гун' у југоисточној Енглеској.
Десет људи је ухапшено због кривичних дела, укључујући дело поседовање ватреног оружја са намером да угрози живот и извршења дела наношење тешких телесних повреда са намером.
О'Дохерти је објаснила да су становници овог насеља научили да живе поред чланова Хеллбанианз банде.
"Само стално чујете људе у аутомобилима или како се заустављају или вичу, пуштају музику или причају јако гласно. Али то се ради с разлогом", рекла је она.
"Овде је сада увек забрињавајуће, такав је живот, толико је застрашивања. Поготово кад си бела жена која живи сама у општинском имању. Ја сам мета, без сумње. Нема толико људи који овде живе дуго и зато што постоје планови да се цело имање уништи", признаје она.
О'Дохерти тврди да нарко-банде желе да насилно преузму домова угрожених људи да би се даље користили за криминалне активности, преноси Б 92.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала