- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Бура у Америци: Јокићев тренер је разочаран, а Харден љут: Непоштовање!

© AFP 2023 / KAZUHIRO NOGIЏејмс Харден
Џејмс Харден - Sputnik Србија, 1920, 03.02.2023
Пратите нас
Дигла се бура у Америци након што су после стартера, познати и резервисти за Ол-стар меч који ће бити одигран 19. фебруара у Солт Лејк Ситију. Тренер Денвера Мајкл Мелоун разочаран је што део спектакла неће бити његов ученик Ерон Горон, док се прва брада НБА лиге Џејмс Харден, огласио кратком поруком – „непоштовање“.
Мајкл Мелоун водиће тим чији је капитен Леброн Џејмс, а у првој петорци биће још: Никола Јокић (Денвер), Зајон Вилијамсон (Њу Орлеанс), Стеф Кари (Голден Стејт) и Лука Дончић (Далас).
С друге стране, тим Јаниса Адетокумба водиће стратег Бостона Џо Мазула. Осим аса Милвоки Бакса у првој постави наћи ће се још Џејсон Тејтум, Кевин Дурент, Кајри Ирвинг и Донован Мичел.
Све ово познато је још од раније, али се права бура дигла након што су у ноћи између четвртка и петка изабрани и резервисти, односно познати су сви учесници Ол-стар спектакла заказаног за 19. фебруар.
Избор су гласањем направили тренери клубова, а са списка су отпале бројне звезде, попут Џејмса Хардена из Филаделфије, Џејлена Бронсона (Њујорк), Диарона Фокса из Сакрамента, Ерона Гордона из Денвера.
Харден је био љут због таквог епилога, и огласио се кратком и јасном поруком на друштвеним мрежама – „непоштовање".
За разлику од америчког репрезентативца који је уз Ембида највећа звезда Филаделфије Севентисикерс, тренер Денвера Мајкл Мелоун причао је о свом штићенику Ерону Гордону, за ког сматра да је својим партијама ове сезоне заслужио да се нађе на утакмици „свих звезда“.
„Колико год то било разочаравајуће наш циљ је далеко већи од индивидуалних награда које стижу успут. Ми стремимо да освојимо шампионат и знао да је Гордон велики део тога“, поручио је Мелоун, који ће крај аут линије предводити „Тим Џејмс“.
А у ноћи између четвртка и петка Никола Јокић одиграо је још један вансеријски меч у НБА лиги и исписао историју.
► Погледајте Миљанов корнер.
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 03.02.2023
СПОРТ
Јокић се поиграо са НБА шампионом и поново исписао историју
Кошаркаш Урош Трифуновић - Sputnik Србија, 1920, 02.02.2023
СПОРТ
Партизанов „лепак“ све јаче „хвата“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала