- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

ДФ: Проверити да ли Мило Ђукановић има пријављено пребивалиште ван Црне Горе

© AP Photo / Risto BozovicМило Ђукановић
Мило Ђукановић - Sputnik Србија, 1920, 04.02.2023
Пратите нас
Демократски фронт позвао је надлежне органе у Црној Гори да провере да ли председник ДПС-а Мило Ђукановић има пријављено пребивалиште у још неким државама.
„Ту, засад, конкретно мислимо на Уједињене Арапске Емирате и Швајцарску, пошто се ради о дестинацијама које су дуже време од посебног интереса и интересовања Ђукановића“, саопштио је посланик ДФ-а Јован Вучуровић.
Како каже, „можда ће се на овај начин почети и проналазити пут до стотина и стотина милиона евра“, које су, како тврди Вучуровић, „од стране врха бившег режима и његовог шефа опљачкане од грађана Црне Горе“.
„Веома је важно да пред ове председничке изборе грађани имају јасну представу о томе ко су људи који се кандидују или би могли да се кандидују за ову функцију, да ли они, такође, имају скривене рачуне и некретнине у другим државама, да ли тамо имају неку имовину, да ли су повезани са мафијом, амбасадама, и сл.“, казао је Вучуровић.
Како каже, „такви нису достојни ове важне функције која захтева човека са интегритетом, моралом и кичмом, који ће представљати све грађане и бити гарант помирења и јединства, а не да буде марионета мафије или појединих центара моћи“, навео је Вучуровић, преноси РТЦГ.
„Зато је од највећег државног значаја да Црна Гора добије човека за председника, а човек за председника је Андрија Мандић“, закључио је Вучуровић.
Протест у организацији покрета Има нас испред Скупштине Црне Горе - Sputnik Србија, 1920, 01.02.2023
РЕГИОН
ДПС ликује због мноштва кандидата на предсједничким изборима, сањају о „повратку отписаних“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала