- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Шпанац забио „нож у леђа“ Роналду: „Патио сам годинама“

© AP Photo / Hussein MallaКристијано Роналдо, Лионел Меси
Кристијано Роналдо, Лионел Меси - Sputnik Србија, 1920, 04.02.2023
Пратите нас
Шпанац Серхио Рамос изјавио је да је Лео Меси највећи у историји фудбала, и ништа ту не би било чудно, да није друговао за Кристијаном Роналдо у Реал Мадриду безмало деценију.
С друге тране, оваква изјава 36-годишњег штопера и не чуди, с обзиром на то да је после 15 година велике борбе са Месијем у Примери, сада његов саиграч у Пари Сен Жермену.
Велики број „Ел класика“ обележили су бескомпромисни стартови које је Рамос правио над мајстором у копачкама – Леом Месијем. Неретко је долазило до вербалног сукоба, претило да ескалира и у физички обрачун, али на срећу црвена линија никада није пређена.
Путеви су им се касније, као што то неретко у свету фудбала бива, укрстили у Паризу и сада заједно воде Пари Сен Жермен ка титул у Лиги 1 и трофеју Лиге шампиона.
Како је Рамос дао интервју за клупску телевизију, тако је једна од тема била ко је за њега највећи и најбољи играч свих времена. Имао је част и привилегију да током богате каријере буде саиграч са двојицом највећих у модерном фудбалу - Роналдом и Месијем.
У Мадриду је са Португалцем освојио све што се освојити може, заједно су се радовали и славили голове, па је добар део оних који су помислили да ће Серхио дати глас, управо Кристијану.
Ипак, уместо тога уследио је својеврсни „нож у леђа“, а читава прича није могла да протекне без актуелног првака света Месија.
„Патио сам годинама играјући против Месија. Сада, коначно, уживам у томе што играмо заједно и што смо саиграчи. За мене, он је најбољи играч ког је фудбал имао“, гласиле су речи Серхија Рамоса које се сасвим сигурно неће допасти Роналду, без обзира на то што је у далекој Саудијској Арабији.
Роналдо је у петак, 3. фебруара постигао првенац за свој нови клуб Ал-Наср у ремију са Ал Фатехом (2:2), а погодио је из пенала у зауставном времену. И док је Роналдо отишао на Блиски исток за "џак пун пара" (200 милиона евра), Меси је постао првак света са Аргенти
► Погледајте емисију Миљанов корнер.
Лео Меси - Sputnik Србија, 1920, 04.02.2023
СПОРТ
Новакова имитација стигла и до главног јунака – Месијев осмех је све рекао
Ел Фарду Бен – фудбалер ФК Црвена звезда - Sputnik Србија, 1920, 04.02.2023
СПОРТ
„Биг Бен“ је већ „откуцао“ на Кипру
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала