- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Јокић коначно добија помоћ – стиже колега са легендарним презименом!

© AFP 2023 / GLYN KIRKТомас Брајант
Томас Брајант - Sputnik Србија, 1920, 09.02.2023
Пратите нас
Томас Брајант, кошаркаш који наступа на позицији центра, постаће члан Денвер Нагетса и придружити се Николи Јокићу, у размени играча којом је Девон Рид послат у екипу Лос Анђелес Лејкерса.
Истовремено, Денвер је остао без резервног плејмејкера Боунса Хајленда, момка који је био добри дух у екипи, али је желео већу улогу и минутажу, што га је одвело у тим Лос Анђелес Клиперса.
Без обзира на то, Денвер је коначно успео да повуче потез у лудом финишу прелазног рока у НБА лиги који је Јокићевој екипи створио две веома тешке препреке на путу ка титули.
Најпре је у Западну конференцију, чији је Денвер лидер, односно екипу Даласа стигао Кајри Ирвинг, а потом је Финикс ангажовао Кевина Дурента.
Са таквим појачањима те екипе су жељне да осујете намеру Денвера да оде корак даље и бори се за шампионску титулу, али је управа клуба из Колорада брзо реаговала.
У Денвер ће стићи 25-годишњи центар Томас Брајант, момак који је каријеру започео у Лејкерсима, потом је четири године провео у Вашингтону да би се потом вратио у Лос Анђелес.
Ипак, његова одисеја се завршава и он у Денвер носи славно презиме Брајант, док ће уз Девона Рида у супротном смеру отићи права и на избор играча у другој рунди НБА драфтова наредних година.
Закуцавање Матијаса Лесора - Sputnik Србија, 1920, 09.02.2023
СПОРТ
Црно-бели покер на листи најбољих – и то нема нико у Европи
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала