- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Џајић улази у ФСС – помињу се и Коларов и Бабовић

© AP Photo / Dragan DžajićДраган Џајић
Драган Џајић - Sputnik Србија, 1920, 10.02.2023
Пратите нас
Легенда Црвене звезде и југословенског фудбала Драган Џајић нови је делегат Скупштине ФСС. Наиме, црвено-бели су свог досадашњег члана Марка Петровића заменили легендарним Џајом.
За сада није позната амбиција Црвене звезде и Драгана Џајића и то да ли ће почасни председник клуба с Маракане бити кандидат за најубоднију фотељу Фудбалског савеза Србије, за коју ће данас бити бити расписани избори.
Изборна Скупштина ФСС биће одржана 14. марта у Кући фудбала у Старој Пазови.
У јавности се већ лицитира с тим, да би Џајић могао да зазузме место потпредседника ФС Србије, али свакако не треба искључити могућност да га Звезда предложи као свог кандидата за првог човека српског фудбала.
Тренутно су у игри два имена за новог председника, а то су прослављени фудбалер Немања Видић и бивши министар пољопривреде Бранислав Недимовић.
Појавиле су се и информације да се у српски фудбал враћа бивши капитен Орлова Александар Коларов, који би могао да добије неку од директорских функција, док би у Извршном одбору ФСС могао убудуће да се нађе и бивши фудбалер Партизана и бројних европских клубова Стефан Бабовић.
Такође, Јединство са Уба је уместо Дарка Матића за предстојећу седницу делегирало Немању Видића, те је јасно да ће он бити и званично кандидат за новог председника ФСС:
Избори ће бити одржани у марту, Скупштину ФСС чини 83 делегата и да би избор био легитиман потребно је да постоји кворум, односно да на седници буде присутно више од 50 одсто делегата, а победник ће бити онај кандидат који буде добио највише гласова.
► Погледајте емисију Миљанов корнер.
Александар Пешић - Sputnik Србија, 1920, 10.02.2023
СПОРТ
Велико срце српских спортиста – нису заборавили Турску
Бранислав Недимовић - Sputnik Србија, 1920, 09.02.2023
СПОРТ
Бивши министар ближи председничкој фотељи ФСС од Видића
Роберто Фернандес - Sputnik Србија, 1920, 09.02.2023
СПОРТ
Фудбалер открио да постоји бизаран стереотип о Русији
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала