- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Медведев: Бајден би из расејаности могао да започне трећи светски рат

© AP Photo / Andrew HarnikЏозеф Бајден
Џозеф Бајден - Sputnik Србија, 1920, 10.02.2023
Пратите нас
Председник САД Џо Бајден могао би из расејаности да започне трећи светски рат, написао је на свом Телеграм каналу заменик председавајућег Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев, коментаришући евентуално кандидовање америчког политичара за други председнички мандат.
„Старац Бајден као да се припрема за други мандат. Чиме се издвојио у првом: меша називе, имена, датуме и губи се у сопственој канцеларији. Чуваа у гаражи приватне куће тајне документе. Потрошио је сто милијарди долара на земљу која се распада, а која је непозната обичним Американцима. Ипак, све економске проблеме САД објашњава махинацијама Русије. Могао би из расејаности да започне и трећи светски рат“, написао је Медведев.
Он је закључио да „прогресивна деменција није сметња“ за нови избор за председника САД.
Бајден је раније изјавио да за сада није спреман да донесе одлуку о учешћу на изборима 2024. године. Он је, такође, изјавио да резултат избора у 2024. години није могуће предвидети. Актуелни амерички председник је раније говорио да намерава да учествује у предизборној кампањи и да га његова старост не брине, али да још није донео чврсту одлуку.
Место цурења гаса на гасоводу Северни ток у водама Данске - Sputnik Србија, 1920, 09.02.2023
РУСИЈА
Председник Думе: Бајден ће бити запамћен као терориста
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала