- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Петрић преузео одговорност: „Моја наивност или незнање су коштали Партизан“

© Фото : ФК Партизан / Сандић ФОТОГордан Петрић
Гордан Петрић - Sputnik Србија, 1920, 11.02.2023
Пратите нас
Тренер Партизана Гордан Петрић преузео је на себе кривицу за тежак пораз од Младости ГАТ у 21. колу Суперлиге. Црно-бели су демолирани на свом терену са 4:0, а дебакл је свима тешко пао у Хумској.
„Ако су неке утакмице раније биле за похвалу, ову морамо да криткуjемо. Једини који може и треба да се критикује сам ја. Можда моја наивност, доброта или незнање су то што је коштало Партизан вечерас. Једини кривац сам ја“, истиче Петрић.
Тренеру Партизана нису јасни потези појединих играча, пре свега оних из одбране.

„Примили смо голове, ма поклонили смо им голове. Сигурно је да смо се обрукали. У праву су људи, не знам када је Партизан примио овако јефтине голове. Све што смо причали, да смо спремни, нисмо спемни, моја наивнсот и можда незнање је коштало Партизан победе“, подвлачи Петрић.

Већ за четири дана црно-бели играју са Шерифом у Лиги конференција.
„Имамо утакмицу за четири дана и сигурно је да су играчи свесни тога. Морамо да се поновимо у четвртак у позитивном смислу, као током јесени. Ко год изађе на терен мора да покаже квалитет. Сигуран сам да ћемо у четвртак показати квалитет.“
Тренер Младости Љубомир Ристовски је више него задовољан.
„Сигурно да смо изенеадили Пртизан, вратили три бода од Јавора и сад смо опет у игри за опстанак. Одиграли онако како требеа, изненадили на старту Партзиан овакве ствари се дешавају. Три бода која ће нам значити за наредни ток првенства“, закључује Ристовски.
Партизан Младост  - Sputnik Србија, 1920, 11.02.2023
СПОРТ
Незапамћена бламажа у Хумској – Партизану четири шамара пред Шериф
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала