- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Шта је оборено изнад Аљаске: Усијање на друштвеним мрежама /видео, фото/

© AP Photo / Chrissy FribergАљаска
Аљаска - Sputnik Србија, 1920, 11.02.2023
Пратите нас
Обарање непознатог летећег објекта изнад Аљаске изазвало је различите реакције на друштвеним мрежама, од оних који су тврдили да се ради о инвазији ванземаљаца, преко чуђења зашто нема ниједне фотографије, до оних који су то искористили да се нашале на рачун америчке администрације.
Амерички званичници потврдили су да је изнад Аљаске оборен „неидентификовани летећи објекат“, који је био величине аутомобила и летео је на великој висини, те да му не знају ни порекло, нити друге детаље.
Поједини амерички медији објавили су како су пилоти авиона Ф-35, који су послати у пресретање, известили да је летелица „цилиндричног облика, сребрнасто сиве боје“ и да „нема видљив погон“.
То су искористили поједини корисници друштвених мрежа који су у шали алудирали да су у питању ванземаљци.
Са друге стране, било је и оних који су искористили за политичке коментаре, попут тога да се ради о лажној операцији како би се прикрила неспособност америчке ПВО показана у случају кинеског балона.
Било је и духовитих коментара .
Велики број је и оних који страхују да су САД обориле ванземаљску летелицу, што би могло да доведе до холивудске инвазије и рата.
Амерички војни авион Ф-22 Раптор  - Sputnik Србија, 1920, 11.02.2023
СВЕТ
Aмерика против НЛО: „Био је цилиндричан и сребрнаст“ – Шта је познато о обарању изнад Аљаске
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала