- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Ден Тана: Имам рецепт за помирење Путина и Зеленског /видео/

© SputnikМаша Радовић и Добривоје Танасијевић
Маша Радовић и Добривоје Танасијевић - Sputnik Србија, 1920, 12.02.2023
Пратите нас
Амерички продуцент, спортски радник и угоститељ српског порекла, Добривоје Танасијевић – Ден Тана, гостујући у емисији „Маша и ...“ открио је колико су се САД промениле од доласка Бајдена на власт, шта мисли о забрани учешћа руских уметника и спортиста на великим манифестацијама, али и зашто глумци не треба да се баве политиком.
„У Америци смо имали глумца Регана, имали смо Шварценегера... Историја је показала да би било боље да су остали у шоу-бизнису него што су отишли у политику. Спортисти, глумци и остали уметници нека се баве својим послом, а нека пусте политичаре да воде свет“, каже за Спутњик легенда Холивуда.
Ден Тана се присетио једне од многобројних анегдота из свог надалеко познатог ресторана у Западном Холивуду:
„Сећате се времена када су глумци и људи у филмској индустрији захваљујући ФБИ били на црној листи. Многи су морали да беже из земље. Било је и десничара, који су навијали за оно што је ФБИ радио. Џон Вејн је био велики десничар а Карл Форман је био велики левичар и морао је да напусти Америку и оде у Енглеску. Када се вратио у Америку, дошао је у мој ресторан на вечеру. Џон Вејн ме је замолио да питам Формана да ли он може да му се извини за свађу коју су имали пре 15 година. И тако је пало помирење.“
На питање које јело помирења би послужио Путину и Зеленском када би се нашли у његовом ресторану, наш саговорник уз смех одговара:
„Шпагете са ћуфтама!“

О емисији „Маша и ...“

„Маша и ...“ је емисија портала Спутњик Србија у којој новинарка Маша Радовић у форми кратког видео-интервјуа разговара са познатим личностима из света политике, културе, спорта... Емитује се сваке друге недеље у 19.00.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала